Van Lesotho naar Joburg
Door: 6x6x6afrika
Blijf op de hoogte en volg Team Afrika.nl
01 Mei 2011 | Zuid-Afrika, Johannesburg
Na wederom een prachtige tocht rijden we S'avonds de ring van Joburg op, onderweg telefonisch contact m,et eigenaar Michiel Schreiner, klinkt heel relaxed, looking forward to meet him. Het aanzicht van Joburg bij night is impossant, een dikke 3,5 miljoen mensen die schuil gaan achter al die lichtjes. veel verhalen gehoord van slecht tot heel goed, maar ons kent ons, wij willen graag zelf oordelen.
We komen aan in een sjieke villa wijk, alle huizen omringd door security gates, is blijkbaar nodig. Michiel arriveerd al snel en introduceerd ons in zijn weelde....wat een prachtig huis! WOW Michiel heeft het echt prachtig voor elkaar en blijkt ook nog eens een ontzettend interessante en aimabele man te zijn.
Hij komt uit een luchtvaart familie en heeft eind jaren tachtig nederland verlaten om zich op Afrika te storten, heeft me altijd getrokken zegt hij. In Botswana begon hij prachtige safari's te organiseren, dat doet hij nog steeds, trips op top niveau, waar je echt een wordt met de natuur. Het kost wat maar je krijgt het beste. Zijn goede vriendin Erika Terpstra heeft er al regelmatig van genoten, graag reist zij met Michiel mee. We krijgen een fantastiche kamer, een heerlijke bar, zwembad en een echt romantisch ontbijt, wat een gastheer, bravo!
Tony en ik moeten echt aan de slag met internet en dat lukt nu gelukkig aardig. Lekker in bad en in het prinsenbed....morgen naar de townships.
T&H
Volg Hidden en Tony en de sponsoren van 6x6x6 op Reis doneren namens jou 30 cent aan 6 goede doelen:
www.facebook.com/AfrikaNL
www.twitter.com/AfrikaNL
www.afrika.nl/6x6x6opreis/
05 Mei 2011 - 11:05
Renske Tambach-kool:
hoi hidde,
wat een gave trip. heb veel gereisd, ook door afrika, maar jullie route nog nooit. nog een paar jaar wachten tot mijn jongens oud genoeg zijn om mee te gaan..... (want ja, ik heb 3 weken geleden een tweede zoon gekregen). Nog een hele goede reis, lekker genieten en veel geld inzamelen!
groetjes Renske Tambach ( je tandarts)