Opdracht 6; Maak muziek met een lokale muziekant
Door: 6x6x6afrika
Blijf op de hoogte en volg Team Afrika.nl
14 Mei 2011 | Zuid-Afrika, Johannesburg
Een leuke opdracht waar je natuurlijk zelf snel vrolijk van wordt. We hebben inmiddels 4 landen bezocht en zijn gelukkig vaak verwend met lekkere muziek. Van traditionele straat muziek, house beats en zelfs salsa in Cape Town naar boerenlands disco in Graaff Reinet, traditionele volksmuziek in Lesotho en we hebben een hele coole band ontdekt in Zimbabwe. Ook ontmoeten we in Zimbabwe....George....een geweldige jonge vent die zich met hart en ziel inzet voor Patisme. Hij woont in de getto, heeft daar een heel klein maar heel knus huisje, een hele lieve vrouw en een prachtig kindje.......Achter deze goede vader gaat ook een zeer getalenteerde muzikant schuil. Voor de fun componeerde George in 1 nacht een lied cq rap voor ons en wij hadden de eer om die samen met hem te mogen zingen........het niveauverschil tussen ons en hem is natuurlijk duidelijk zicht- en hoorbaar, maar we deden absoluut ons best om hem bij te houden. For sure dat deze muziekkoning ooit nog gaat doorbreken en fck wat wordt deze clip dan een hoop geld waard, yesssss!!!!